Bastila prostějovských zločinců a nájemných vrahů

Od: Medical Cannabis Social Club <dusan.dvorak@konopijelek.cz>
Datum: 15. července 2012 
Komu: podatelna@ksz.brn.justice.cz
Kopie: EMPL-CHAP@ec.europa.eu, podatelna@vsz.olc.justice.cz, posta@osoud.pro.justice.cz, orpvskpvok@mvcr.cz, ood@msp.justice.cz, pvoopkonic@mvcr.cz, posta@osz.pro.justice.cz, vedomi@konopijelek.cz, supervize@konopijelek.cz
 

Krajské státní zastupitelství v Brně, Mozartova 18/3, 601 52 Brno


Prosím níže uvedený trestní podnět a stížnost přidat ke spisovým značkám
·        Evropská komise – CHAP  (2012) 00282
·        MSp ČR a Vrchní státní zastupitelství v Olomouci –1 VZZ 31/2012
·        Okresní soud v Prostějově – 2 T 65/2011
·        OSZ Prostějov a Policie ČR v Konici a Prostějově – ČJ: KRPM -10487/TČ-2011- 141271
Na vědomí:
·        Primátor Olomouce Martin Novotný a rektor Univerzity Palackého v Olomouci prof. Miroslav Mašláň a zakladatelé Open Royal Academy Maria Juana de la Cruz, Anuviel Herzcog a Carlos Jordan, MC –Diag Human Cannabis (Anandamid - ORA – 007 - UP/2000/2008/2012 - „Cannabis is medicine. Hemp is healing“  - Konopí jako lék/Konopí je lék)
·        Starostka obce a zastupitel obce Ospělov – Jana Grézlová a Ing. Josef Popelka
·        Soudní znalec v oboru cannabisterapie a farmamafie -  MUDr. Jiří Bilík
Supervize:
·        Prof. Jana Mačáková, MMCA, proděkanka pro lékařské obory Ostravské Univerzity, exrektorka Univerzity Palackého, objevitel prvního endokanabinoidu Doc. Ondřej Lumír Hanuš, MMCA, Hebrejská univerzita v Jeruzalémě, spoluzakladatel výzkumu „Konopí je lék“ Mgr. Lubomír Smékal, MMCA
·        Doc. Peter Ondra, soudní znalec v oboru toxikologie včetně analýz kanabinoidů
·        Advokátka, přátelé i ti, co to vidí jinak (http://noc-basniku.blogspot.cz/)

Věc: trestní podnět na prošetření spáchání zločinů proti lidskosti (zločinné spolčení, nájemné vraždy, úmyslné a neúmyslné zabití, zmrzačení, majetkové škody apod.) díky opakovanému zneužívání funkce úřední osoby a stížnost na zamítnutí vyšetřovacího pokusu měření THC v konopí konaného v souladu s trestním řádem a stížnost na ukončení policejního šetření OSZ Prostějov.

Pro lepší a pohodlnější práci s důkazy je uvedený podnět a stížnost souhrnně uveden na http://konopijelek.blogspot.cz/2012/07/bastila.html 14. července 2012

Čeho se podavatel trestního podnětu a stížnosti domáhá:
Dušan Dvořák, MMCA, nar. 12.ledna 1962, Tylova 2, 779 00 Olomouc, spolumajitel výzkumnické farmy léčivých genetik konopí 79855 Ospělov 6 žádá KSZ Brno o zahájení policejního šetření a nařízení OSZ Prostějov provést níže uvedený vyšetřovací pokus s rostlinami konopí k prevenci další trestné činnosti níže uvedených státních zaměstnanců, šetření níže uvedených trestných činů státních zaměstnanců a pokračování níže uvedeného policejního šetření zastaveného OSZ Prostějov přes evidentní rozpor s fakty a důkazy.

Úvodem: Nejprve prosím přijměte reference na podavatele podnětu a stížností k urgentní aplikaci § 31 (1) trestního zákoníku k ochraně členů mezinárodního výzkumného programu „Konopí je lék“, neboť společensky prospěšného výsledku nelze dosáhnuti jinak a jednání je konáno na letité přání a prosby občanů (mezinárodní úmluvy, občanský zákoník, zákon o sdružování občanů) a s vědomím lékařů (viz trestní spis u OS Prostějov 2 T 104/2010), ale také dalších členů rodiny a míra rizika je bagatelní i s ohledem na odbornost podavatelů podnětu a šetrnost a extrémní bezpečnost konopí jako byliny (drogy). Měření synergií klíčových kanabinoidů CBD a THC v konopí je konáno v Ústavu soudního lékařství FN v Olomouci.

§ 31 - Přípustné riziko
(1) Trestný čin nespáchá, kdo v souladu s dosaženým stavem poznání a informacemi, které měl v době svého rozhodování o dalším postupu, vykonává v rámci svého zaměstnání, povolání, postavení nebo funkce společensky prospěšnou činnost, kterou ohrozí nebo poruší zájem chráněný trestním zákonem, nelze-li společensky prospěšného výsledku dosáhnout jinak.
(2) Nejde o přípustné riziko, jestliže taková činnost ohrozí život nebo zdraví člověka, aniž by jím byl dán k ní v souladu s jiným právním předpisem souhlas, nebo výsledek, k němuž směřuje, zcela zřejmě neodpovídá míře rizika, anebo provádění této činnosti zřejmě odporuje požadavkům jiného právního předpisu, veřejnému zájmu, zásadám lidskosti nebo se příčí dobrým mravům.

Reference – důkazy
Příloha 1) Vyjádření primátora Olomouce k trestnímu stíhání manželů Dvořákových
Příloha 2) Vyjádření Úřadu vlády ČR o odbornosti Dušana Dvořáka
Příloha 3) Podpora občanů České a Slovenské republiky, Německa a Španělska
Příloha 4) Konopí a rakovina – dílčí část studie (Ondřej Lumír Hanuš)
Příloha 5) Konopí a diabetes a duální diagnózy (Dušan Dvořák a Irina Huberňáková)
Příloha 6) Konopí a Parkinsonova choroba (Dušan Dvořák a Věra Kruková)
Příloha 7) Konopí a rakovina (Rick Simpson a Ondřej Lumír Hanuš)
Příloha 8) Odbornost Dušana Dvořáka a nájemné vraždy Miroslava Kalouska (Reflex)
Příloha 9) Konopí a management dobré léčebné praxe a zákaz ústavně garantovaného výzkumu léčby konopím (ukázka z filmu Rok konopí)
Příloha 10) Konopí a zavražděná Olga Novotná, která v roce 2010 u OS Prostějov doložila lékařskou zprávu o úspěšné léčbě rakoviny a OS Prostějov svolil další likvidace výzkumnické farmy v Ospělově, přestože již 18. srpna 2009  věděl, jak se věci mají (Konopné pašije)
Příloha 11) Odbornost Radomíry Dvořákové a státního zástupce Ivo Černíka, který se souhlasem OS Prostějov nařídil 3x spáchat těžký zločin proti lidskosti (ze závěrečná řeči u OS Prostějov 2 T 104/2010)
Příloha 12) Zavražděný onkologicky nemocný člen výzkumu Petr Ladislav Kodym
Příloha 13) Přílohy referencí ukončeme tichou vzpomínkou na člena výzkumu Petra Ladislava Kodyma a důkazem nájemné vraždy Petra Ladislava Kodyma vlastními zaměstnanci, které před svou smrtí 200x prosil na kolenou o smilování a lidskost


Odůvodnění trestního podnětu a stížnosti  – důkazy

Do 1.ledna 2012 měřila Policie ČR v rostlinách konopí povolený limit THC na základě neveřejné policejní metodiky z vysušeného květu samičí rostliny (vrcholíku), což bylo v naprostém rozporu s trestním zákoníkem, zákonem návykových látkách a metodikou pro měření THC u certifikovaných odrůd konopí (tzv. technické konopí, nebo též konopí do 0,3% THC).  Od roku 2012 je k ochraně projektu „Marihuana do lékáren“ neveřejná policejní metodika „legalizována“ trestním zákoníkem, avšak způsob policejního měření THC přivádí do trestněprávního řízení a vězení (viz: Miloslav Tetour, přezkumné řízení NSS v Brně - 1 NZZ 69/2012) každého pěstitele konopí včetně pěstitelů registrovaných odrůd konopí, nepřesně nazývaných tzv. technické konopí.
Důkazy s oskenovanými originály a odkazy na konkrétní ustanovení zákonů a evropských metodik a jejich konkrétní znění, způsoby měření THC, které mohou činit nejméně 33 – 77 násobný rozdíl, zákony definované povolené a nepovolené odrůdy konopí etc.

Aby mohl Dušan Dvořák prostějovské policii, státnímu zastupitelství a soudu na důkazech doložit, že na výzkumnické farmě v Ospělově byly vždy pěstovány legální odrůdy konopí, požádal společně s advokátkou prostějovský soud v rámci  2 T 65/2011 (ospělovská úroda 2011) a prostějovskou policii a státní zastupitelství v rámci ČJ: KRPM-10487/TČ-2011- 141271 o vyšetřovací pokus konaný v souladu s trestním řádem, který by toto jednání doložil. Níže je uveden důkaz, že vyšetřovací pokus byl policií a dozorující státní zástupkyní zamítnut a druhý dokument sděluje, že policie chystá 4. domovní prohlídku a další zničení výzkumného projektu a především způsobí další nezměrné tragédie a zločiny na občanech a škody na veřejných a soukromých rozpočtech (třetí neuveřejněný dokument pak sděluje, že trestní spis míří k třetí obžalobě přes povědomí o spáchaných zločinech):

K tomu sdělme, že na výslechu Dušana Dvořáka 4.7. 2012 v rámci ČJ: KRPM-10487/TČ-2011- 141271 (ospělovská úroda 2011) u prostějovské policie se v přítomnosti advokátky Dušan Dvořák od vyšetřujícího policejního komisaře dozvěděl (který s dozorující státní zástupkyní vyšetřovací pokus nyní zamítl), že úroda konopí znehodnocená policii v roce 2009 ještě nebyla zlikvidována, protože policie nedostala protokol o likvidaci. Ze spisu se Dušan Dvořák rovněž dozvěděl, že si policie rozebrala v roce 2011 v Ospělově zabavené konopné masti z výzkumného programu „Konopí je lék“ , jak uvedla „na další šetření“, mastí, které zachrání končetiny diabetiků před amputací (v Československu až 3.000 osob ročně!), a to v době, kdy ještě ani nebyla podána obžaloba! Analogie s „záhadným úbytkem“ váhy konopí z úrody 2009 je očividná.
Tímto výše uvedeným výrokem policejního komisaře o nelikvidaci konopí z úrody 2009 můžeme na důkazech doložit, že vedoucí státní zástupkyně OSZ Prostějov JUDr. Naděžda Kezniklová v roce 2011 uvedla záměrně nepravdivé údaje ve všech bodech sdělení Policejnímu prezidiu Policie ČR, které ji na základě žádosti zřizovatelů Edukativní konopné kliniky požádalo dozorovat prošetření a) zločinů proti lidskosti, b) ztráty až 300 kg konopí (k propadnutí státu uvedl SZ Mgr. Ivo Černík pouze 25 kilo a soudy to přes opakované protesty členů výzkumu „Konopí je lék“ uznaly za nepodstatné šetřit, byť daná věc mj. hrála klíčovou roli pro správné měření THC v konopí, viz OS Prostějov 2 T 104/2010),  c) porušování zákonů státním zástupcem Mgr. Ivo Černíkem vůči Dušanu Dvořákovi. Vedoucí prostějovského OSZ Naděžda Kezniklová policejní vyšetření tak závažných zločinů zakázala. Důkazy: Podnět Policejního prezidia a zamítavá odpověď JUDr. Naděždy Kezniklové včetně žádosti zřizovatelů http://konopijelek.blogspot.cz/2011/12/7-stiznost-policejnimu-prezidentovi.html Nejvyšší soud rozhodl o porušení zákona státním zástupcem Mgr. Ivo Černíkem http://konopijelek.blogspot.cz/2012/02/nejvyssi-soud-rozhodl-o-poruseni-zakona.html Důkaz soudního znalce, k jakým tragédiím vede takovéto kriminální jednání státních orgánů na občanech, kteří nikomu nic zlého neprovedli http://konopijelek.blogspot.cz/2012/03/dukazy-o-zlocinech-proti-lidskosti.html

K tomu dodejme důkaz, že již v roce 2008 platila pro OSZ a OS judikatura Nejvyššího soudu ČR k alternativní léčbě konopím a poskytování konopí k léčebným účelům dalším osobám, a to nikoliv za tak přísných kriterií, které k výzkumu, edukaci a terapii zavedl Dušan Dvořák (analýza Katedry trestního práva Právnické fakulty Univerzity Palackého) http://konopijelek.blogspot.cz/2012/04/judikatura.html
Sdělení Ombudsmana k svévoli některých soudců je pro tuto situaci velmi příhodné http://konopijelek.blogspot.cz/2012/05/ombudsman-i-nezavisly-soudce-musi-plnit.html Vypovídající justiční vražda pak je, že žena zbavena viny a trestu Nejvyšším soudem v roce 2008 (Marie Brodská) byla za to samé obdobnými nájemnými vrahy opětovaně za léčbu konopím trestněprávně šetřena, celá úroda a produkty jí byly zabaveny a v roce 2012 spáchala sebevraždu.

K tomu Dušan Dvořák dodává důkaz, že výše uvedené zločiny proti lidskosti najímá páchat a kryje předseda OS Prostějov JUDr. Vladimír Váňa a 3 soudkyně,  které i přes znalost odbornosti Dušana Dvořáka svolili s likvidací výzkumu, olomoucký krajský policejní rada RNDr. Jaroslav Skříčil a prostějovský policejní ředitel Mgr. Pavel Novák, kteří opětovně odmítají žádost o policejní spolupráci a ochranu, přičemž Jaroslav Skříčil je v Nadací Nebezpečná Olomouc olomouckého mafiána,  exministra vnitra Ivana Langera, který má v právně, medicínsky a ekonomicky zkorumpovaném projektu „Marihuana do lékáren“ osobní zájmy. To lze doložit celou řadou důkazů včetně těch, které se týkají podkladových materiálů pro parlament již v devadesátých letech, nebo desetiletou strategií OSN „války proti drogám“ z roku 2009, a to je tento zločinecky jednající „agent 17.listopadu 1989“ s doživotní imunitou na nájemné vraždy, podvody a kradení vystudovaný lékař a právník, dnes advokát, který ví, že konopná léčiva nejdou patentovat, tak je potřeba chránit mafiány jinak, třeba veřejně šířenou lží spolusoudruhů, že konopí je marihuana, úmluvy pěstování konopí zakazují etc etc. Viz http://konopijelek.blogspot.cz/2012/07/predsedovi-ks-brno.html

Současně Dušan Dvořák podává stížnost na zastavení policejního šetření OSZ Prostějov ve věci hrubé nepravdivé pomluvy ohrožující vážnost čest a další práva včetně právního postavení Dušana Dvořáka exředitelem prostějovské policie JUDr. Zdeňkem Riedegerem sdělovaný veřejně v tištěných a internetových novinách Haná Press. s.r.o,  že by měl Dušan Dvořák dostat pořádný trest, a ne fešácký kriminál, když opakovaně pěstuje a prodává marihuanu, což nebylo Dušanu Dvořákovi nikdy prokázáno a Dušan Dvořák tak nečiní. Zamítnutí stížnosti k zastavení policejního šetření důkaz: http://konopijelek.blogspot.cz/2012/05/konopi-je-prece-marihuana-vyzkum-lecba.html

Současně sdělujeme, že dodnes nebylo zahájeno šetření  prostějovského státního zástupce Ivo Černíka, a to přes dostatek podaných důkazů o jeho nezákonném jednání a zneužívání funkce úřední osoby. Mj. Ivo Černík odmítl v roce 2010 stížnost na policejní šetření, že policie měří THC v hrubém rozporu se zákonem, když trestní zákoník jasně a jednoznačně uváděl, že nelegálními odrůdami konopí jsou ty odrůdy, které v celém svém váhovém objemu včetně kořene a stonku neobsahují v průměru více než 0,3% THC a svolil přes protesty už při osobní účasti při domovní prohlídce znehodnotit konopí z výzkumnické farmy v Ospělově bez kořene a měřit jej jen ze sušeného květu dle neveřejné policejní metodiky pro pašeráky drog. To a další je již KSZ Brno i OSZ Prostějov známo. Dosud však žádné šetření neprobíhá.


S přáním pevného zdraví a stálé pohody


V Olomouci na výročí pádu Bastily 14.července 2012


Dušan Dvořák