Certifikované a necertifikované odrůdy konopí, měření THC a zkorumpovaný projekt "Marihuana do lékáren"

 

Do 1.1. 2012 povoloval trestní zákoník podle § 289 odst. 3 zákona č. 40/2009 Sb. občanům pěstovat certifikované i necertifikované odrůdy konopí do 100 m2/občana bez ohlášení úřadům - celní správě (viz paragraf 29 zákona o návykových látkách).
Povolené byly ty odrůdy konopí, které v celém svém váhovém obsahu včetně stonku a kořene těsně před sklizní a nevysušené neobsahovaly více než 0,3% THC. 
S povolenými odrůdami konopí pak mohli občané dle par. 5, odst. 5 zákona o návykových látkách zacházet bez nutnosti hlášení úřadům k účelům pokusnickým a průmyslovým.
Trestní zákoník ve výše uvedeném § 289 přenechal specifikaci povolených a nepovolených odrůd konopí Vládě ČR.
Certifikované odrůdy uvedené bývají nepřesně nazývány jako tzv. technické konopí, nebo též odrůdy do 0,3 % THC.
Důkazy: 
I. Trestní zákoník, resp. vládní nařízení o povolených a nepovolených odrůdách konopí a měření THC do 1.1. 2012 a od 1.1.2012 - zákonné měření THC v objemu a váhovém množství konopí je vyznačeno červeněa jasně stanovovalo měření z celého váhového množství včetně kořene, stonku a listí, nejen květu (vrcholíku)
http://konopijelek.blogspot.cz/2012/02/narizeni-vlady-k-mereni-ucinnych-latek.html
II. Sdělení Ministerstva zemědělství dle zákona o svobodném přístupu k informacím č.106/ 1999 Sb. o tom, že do 100 m2/ občana není občan povinen hlásit pěstování úřadům - odpověď číslo 3.
http://konopijelek.blogspot.cz/2012/07/ministerstvo-zemedelstvi-k-pestovani.html
III. Zákon o návykových látkách dokládající, že je občanům v § 15, písm. e) zakázáno získávat konopnou pryskyřici a látky ze skupiny tetrahydrokanabinolů z rostliny konopí (rok Cannabis), čili extrahovat THC (dronabinol), což je vysoce odborný postup, který občané neumí učinit a že rostlinou konopí je dle § 2, písmeno f) kvetoucí nebo plodonosný vrcholík rostliny z rodu konopí (Cannabis) nebo nadzemní část rostliny z rodu konopí, jejíž součástí je vrcholík
http://www.epravo.cz/top/zakony/sbirka-zakonu/zakon-o-navykovych-latkach-a-o-zmene-nekterych-dalsich-zakonu-13855.html
IV. Neveřejná evropská metodika měření THC pro stanovení registrované odrůdy platná i v ČR udávající povinost měřit THC z minimálního počtu vzorků a maximálně 10 den po odkvětu, protože další dny již vždy % THC narůstají a každá technická odrůda by tak nemohla být uznána za technickou. Zákon však nenařizuje sklidit konopí max. 10 den po odkvětu.
http://konopijelek.blogspot.cz/2012/07/mereni-thc-v-konopi-podle-eu-pro.html
A co je 10 den po odkětu? Zahajení tvorby semene - zpravdila druhá půle července - vyjma autostartových odrůd. 
http://konopijelek.blogspot.cz/2012/09/odkvet-konopi.html
V. Neveřejná evropská metodika měření THC pro policii, která je s výše uvedeným měřením v naprostém rozporu, protože nezohledňuje dobu měření max. do 10 dne po odkvětu a počty nezbytných vzorků a je především v naprostém rozporu s tresním zákoníkem viz bod I) a zákonem o návykových látkách
http://konopijelek.blogspot.cz/2012/06/policie-sdeluje-proc-porusila-zakon.html 


Souhrn: Od vstupu České republiky do Evropské unie v roce 2004 až dodnes používá Policie ČR k měření % THC v rostlině konopí neveřejnou policejní metodiku, která je z hlediska měření THC v rostlině konopí v naprostém rozporu, jak s metodikou pro měření THC u registrovaných odrůd, tak se zákonem o návykových látkách a do roku 2012 trestním zákoníkem. 
V zákoně není uvedeno, že měření THC má probíhat z vysušené rostliny.  
Občany však může státní orgán omezovat na právech pouze na základě zákona, ne metodiky.

V důsledku toho pak policie, státní zastupitelství a soud i přes paragraf 31 trestního zákoníku (přípustné riziko, kdy nelze společenského prospěchu dosáhnout jinak) vláčí občany ponižujícím a práva občanů devastujícím trestním řízením, občany mrzačí a některé i zabíjí, ty ostatní pak odsoudí a posílá do vězení, i když si pěstuje povolené odrůdy konopí, protože policie měří THC pouze a jen z usušeného vrcholíku (květu a okvětí) a navíc nikoliv max. 10 dní po odkvětu a tím pádem každá tzv. certifikovaná (technická) odrůda konopí překračuje limit, protože konopí zákon nezakazuje pěstovat až do úplného dozrání.

Důkazy, že tuto trestnou činnost státní orgány páchají vědomě od roku 2004 a jsme díky tomuto evropskou velmocí v produkci (mnohdy toxické) marihuany:
Sdělení Krajského soudu v Brně v roce 2012 dle dle zákona o svobodném přístupu k informacím č.106/ 1999 Sb.
http://konopijelek.blogspot.cz/2012/07/krajsky-soud-v-brne-potvrzuje-ze-zavira.html
Evropské monitorovací centrum podává důkaz, že ČR dává na zajištění prohibice a podporu policejně justiční mafie nejvíce veřejných prostředků v Evropě.
http://konopijelek.blogspot.cz/2012/07/marihuana-cr-je-podle-zdroju-policie.html

Vláda k ochraně zkorumpovaného projektu "Marihuana do lékáren" od 1.1.2012 k ochraně drogové a farmaceutické mafie a zajištění ceny tzv. marihuany stejné v lékárnách jako na černém trhu legalizalovala neveřejnou policejní metodiku právě ve vládním nařízení uvedeném v důkazu číslo I. 
V níže uvedeném odkazu jsou uvedeny důkazy zaslané v červnu 2012 Policejnímu prezidiu Policie ČR a Městskému státnímu zastupitelství v Praze o právní, medicínské a ekonomické korupci spojené s projektem "Marihuana do lékáren" a prolhanými a zkorumpovanými lidmi okolo farmapetice "Léčebné konopí", kterým nemocní a veřejnost důvěřovali a byli podvedeni. 
Tento parlamentem chystaný podvod zcela zastaví výzkum a znepřístupní léčbu nemocným a povede ještě k masivnějšímu používání mnohdy velmi toxické marihuany z tzv. indoorových pěstíren mládeží a nemocnými a jeho cílem je mj. zachovat cenu tzv. marihuany, což není léčivé konopí, stejnou na černém trhu jako v lékárnách, kde bude trochu dražší a pokud bude zpracovaná v "léčivo" jako například v minimálně účinném Sativexu, bude předražená až tisícinásobně. 
Neopomenutelným faktem pak je poznatek opakovaně ověřený v mezinárodním výzkumu "Konopí je lék", že 3 druhy stonásobně předražené marihuany dovážené do lékáren z Holandska dle projektu "Marihuana do lékáren" budou pro celou řadu nemocných zcela nevyhovující a budou ji odmítat a žádat jimi ověřené a funkční druhy konopí s jiným složením a synergiemi kanabinoidů, o čemž však nemá naprostá většina lékařů sebemenší ponětí. Existuje nejméně 2000 odrůd konopí s mnohdy zcela protichůdnými účinky.
Zde podklady pro šetření policie:
http://konopijelek.blogspot.cz/2012/07/trestni-podnet-poskytnute-dukazy.html


Cannabis sativa, certifikovaná odrůda konopí Finola, cca 3% THC v květu, typ autostart, země původu: Finsko. Výzkumnická farma léčivých genetik konopí výzkumného programu "Konopí je lék". 798 55 Evropa u Ospělova, Cannabis Hemp Street No.6 (http://www.ospelov.eu/).