Ospělovské konopné pašije


Výzkumnická farma, Cannabis Hemp Street No.6, 798 55 Ospelov.eu
Ospělovské konopné pašije



Filmový klip a dokument Olivera Morgensterna Maliny o lidech, kteří odmítali zapřít  svědomí a realizovali výzkum „Konopí je lék“ a léčili rakovinu (společnosti) a další vážná onemocnění konopím.

Po objevu endogenního kanabinoidního systému savců bylo českými i zahraničními vědci (např. v případě rakoviny opakovaně od 90 let 20. století) považováno za dokazatelné léčit rakovinu konopím nejen vysoce šetrně a úspěšně v paliativní léčbě, ale i v léčbě kurativní díky apoptóze (programové smrti) buněk rakoviny kanabinoidy a celé řady dalších objevů a dějinných zkušeností lidstva, viz sekce odborná literatura na http://www.konopijelek.cz   


Jen z výzkumnické farmy mezinárodního výzkumu "Konopí je lék" v Ospělově na Prostějovsku, kde se film a klip rovněž natáčel a která je v majetku manželů Dvořákových z Olomouce, předem informovaná a o spolupráci a ochranu od roku 2008 opakovaně marně žádaná policie na příkaz státního zastupitelství a se souhlasem soudu znehodnotila do roku 2012 cca 2500 rostlin léčivého konopí a důkazně a doložitelně tak způsobila zločiny proti lidskosti na nevinných občanech zejména České a Slovenské republiky.

Nepomohla veřejná podpora výzkumu "Konopí je lék" odborníků z celé světa, rektorů univerzit, vědců, nemocných a lékařů, nevládních organizací a především občanů města Olomouce, nepomohla ani vládní cena za vzdělávání veřejnosti v léčbě konopím pro odborného garanta výzkumu Dušana Dvořáka. To vše bylo zapřeno a z eráru placení zaměstnanci chránili přes protesty desetisíců občanů  zisky dealerů marihuany a farmaceutických společností.

Skutečná právní situace ČR v letech od vstupu do Evropské unie v roce 2004 a jednoduchý trik policie obchodující s marihuanou k matení veřejnosti, že léčivé konopí je marihuana, je vysvětlena zde http://pravnistat.blogspot.cz/  

Veřejnost zblblá propagandou médií a „odborníků“ a „feťáků“  vůbec netušila, že policie vždy měří THC v konopí v naprostém rozporu se zákony a mezinárodními úmluvami a manipuluje s výsledky měření až 100 násobně. Policie byla tímto velmi jednoduchým trikem kdykoliv schopná dokázat, že každé konopí je marihuana, jak bylo ve výzkumu "Konopí je lék" na důkazech opakovaně doloženo, ale ani veřejnoprávní media tento fakt nechtěla zveřejnit.

Více o léčbě konopím rovněž na http://www.konopijelek.blogspot.cz/  a řadě dalších webů a odborných publikací.