Stížnost na zastavení trestního stíhání


Nábř. Edvarda Beneše 627/3, 118 00 Praha 1
Zasláno emailem na podatelna@osz.pha1.justice.cz  a poštou s přílohami.  

Věc: Stížnost proti zastavení trestního stíhání 7. září 2012 OSZ Praha 1 na základě obvinění podaného ministryní Karolínou Peake a poslankyní Dagmar Navrátilovou vedeného pod. sp. zn. 2 ZT 214/2011 - 98 doručeného 12.září 2012 advokátce obviněného Dušana Dvořáka, narozeného 12.ledna 1962, Tylova 2, 779 00 Olomouc pro údajnou nepříčetnost obviněného, a to před proběhnutím hlavního líčení v dané věci vedeného pod sp. zn. 6 T 21/ 2012 u OS Praha 1 a s třídenní lhůtou pro podání stížnosti šetřené následně Městským státním zastupitelstvím v Praze

Odůvodnění:
1)     Dušan Dvořák opakovaně podal podnět Policii ČR a OSZ Praha 1 na nepravdivou křivou výpověď ministryně Karoliny Peake a poslankyně Dagmar Navrátilové, které Dušana Dvořáka obvinily z přečinu vydírání. Dušan Dvořák doložil státním orgánům na důkazech, že po uvedených poslankyních společně s dalšími členy výzkumného programu „Konopí je lék“ od jejich vstupu do parlamentu po volbách v červnu 2010 nikdy nežádal žádnou legalizaci konopí jako léčebného prostředku uvedenou v odůvodnění obvinění a známou veřejnosti z médií jako právně, medicínsky a národohospodářsky zkorumpovaný projekt poslanců pod názvem „Marihuana do lékáren“, na kterém se Karolina Peake podílí jako členka pracovní skupiny „odborníků“. OSZ Praha 1 se souhlasem Městského státního zastupitelství v Praze (podaná stížnost) podněty Dušana Dvořáka odmítlo šetřit a OSZ Praha 1 napsalo, že jde údajně o způsob obhajoby Dušana Dvořáka, přestože bylo doloženo, o jakou jde korupci! Dušan Dvořák - jak bylo na důkazech doloženo - naopak dlouhodobě žádal zastavit zneuctívání, zabíjení a mrzačení občanů léčících se konopím státními orgány a nabídl společně s kolegy právní řešení zastavení zločinů proti lidskosti a enormních škod na veřejných a soukromých rozpočtech v souladu s mezinárodními závazky ČR a zákony ČR, což činil roky! Poslankyně Karolina Peake a Dagmar Navrátilová po právním poučení slíbily v řádu dnů prostřednictvím jednání s ministrem spravedlnosti a vnitra prosadit aplikaci paragrafu 31,odstavec 1 trestního zákoníku (přípustné riziko) proti členům mezinárodního výzkumu „Konopí je lék“ a občanům léčícím se konopím dle právní argumentace doporučené rovněž ředitelem Národní protidrogové centrály Policie ČR Jakuba Frydrycha Dušanu Dvořákovi na jednání k zajištění policejní ochrany v prosinci 2010. Pro tvrzení OSZ Praha 1, že Dušan Dvořák žádal prosadit korupci, jakou prosazuje Karolina Peake, Dagmar Navrátilová a řada dalších zločinecky jednajících zaměstnanců občanů a žádal poslankyně o legalizaci konopí jako léčebného prostředku neexistuje jeden jediný důkaz a jde o křivé svědectví, neboť konopí je legální nejen k léčbě i přes lži politiků a médií!
2)      OSZ Praha 1 ve zdůvodnění stažení obžaloby neuvedlo, že Dušan Dvořák žádal ministryni Karolinu Peake a poslankyni Dagmar Navrátilovou na schůzce v parlamentu 10.ledna 2011 kromě výše slíbeného, aby poslankyně jednaly také s ministrem zdravotnictví o nezbytnosti notifikace zákona o návykových látkách dle povinnosti vyplývající z dodržování evropské směrnice 98/34 ES, který je bez notifikace s rizikem mnohamiliardových škod na státním rozpočtu právně neúčinný (neplatný), jak doložil poslancům a senátorům Parlamentní institut v březnu 2012 ((Informační podklad 0590P). Dušan Dvořák kromě zastavení zločinů proti lidskosti, které Dušan Dvořák žádal učinit od roku 2005 (trestní oznámení na Miroslava Kalouska za lidoveckou ústavu i zákony popírající populistickou a rasistickou ideologii „Lidovci vyhlašují Válku proti drogám“) a od roku 2008 podával vládě, státním orgánům nejen návrhy právního řešení, ale i důkazy o enormních škodách na lidech, škodách národohospodářských a škodách na úctě občanů k právnímu státu s důsledky v šíření drogových závislostí se všemi riziky černého trhu pro občany a zisků farmamafií a celé vládě a parlamentu bylo ohrožení státního rozpočtu nenotifikací dle povinnosti 98/34 ES Dušanem Dvořákem sděleno již v roce 2010 stejně jako řadě státních zastupitelství! Současně není v odůvodnění obžaloby uvedeno, že Dušan Dvořák žádal poslankyni Dagmar Navrátilovou zajistit přestat tunelovat fondy Evropské unie politiky a státními zaměstnanci a žádal dodržovat směrnici o pětileté udržitelnosti projektů vytvořených z fondů ESF a jako příklad a žádost o podporu poslankyně Dagmar Navrátilové uvedl tragické dopady a škody při nezákonném popření směrnice o pětileté udržitelnosti u ukázkové reformy terciálního vzdělávání s řadou zahraničních cen včetně ocenění příklad dobré praxe EU (2009) - první české bezbariérové školy pro dospělé Ateliér ALF, které byl Dušan Dvořák s rodinou a partnery mecenášem a zakladatelem. Pouze v tomto posledním případě se možná, i když pro to neexistují žádné důkazy, Dagmar Navrátilová o něco pokusila a věc možná formálně „vyřídila“, tzn., sdělila ministru školství. Jak je OSZ Praha 1 známo, nenotifikaci zákona o NL dle směrnice 98 /34 ES a porušování Nařízení rady a evropské směrnice o pětileté udržitelnosti projektů financovaných z ESF řeší od února 2012 Evropská komise jako Stížnost na porušení zákonů Společenství Českou republikou z podnětu Dušana Dvořáka.
3)     Jak bylo včetně stanovisek lékařů a soudních znalců OSZ Praha 1 doloženo a je součástí spisu, jednání Dušana Dvořáka jako erudovaného odborníka v léčbě konopím a vědoucího mezinárodního výzkumu a situace kdy byl Dušan Dvořák roky svědkem tolika státními orgány zabitých, zmrzačených a zneuctěných občanů díky lhostejnosti a porušování slibu poslance jako ho vědomě porušily Karolina Peake, Dagmar Navrátilová a řada dalších zločinců a současně při vědomí, že v květnu 2011 se kromě zabití dvou nemocných a sebevražd dramaticky zhoršil zdravotní stav onkologicky nemocného kolegy Dušana Dvořáka, kterému v parlamentu 10.ledna 2011 rovněž Karolina Peake s Dagmar Navrátilovou rukoudáním slíbily urgentně prosadit zákonné řešení nebo případně podat ústavní stížnost a Dagmar Navrátilová se pak 6.dubna 2011 na jednání Sociálního výboru parlamentu stejně jako další poslanci a poslankyně Dušanu Dvořákovi i jeho dnes již zemřelému kolegovi Zbyňku Kopřivovi k podrobnému rozkladu zaslanému a sdělenému celému výboru, který „vzal podvody a zločiny na vědomí“ defacto vysmála do očí,  tak jednání Dušana Dvořáka označené jako vydírání realizované v květnu 2011 formou výhrůžných SMS dokládajících zločiny poslankyň přímo v textu SMS, tak takovými a současně vědomě dvojsmyslnými SMS o zabití (politické mrtvole) a umlácení (konopnou) palicí a oblitím tunami sraček na meetingu politických žvástů a slibů nelze nejen podle Dušana Dvořáka rozumět jinak, než jako jednání, na které i v soudu s ústavně garantovaným právem občana na odpor pamatuje trestní zákoník jako přiměřenou obranu a stav krajní nouze, neboť jinak by takovéto zločince nikdo nikdy soudem neodsoudil a jejich zločinecké jednání by nikdy nebylo zveřejněno a dokázáno. Dušan Dvořák ještě v květnu 2011 osobně donesl do parlamentu, jak je OSZ Praha 1 známo, poslankyni Karolině Peake a Dagmar Navrátilové dar semen léčivého konopí včetně semen vyšlechtěných ve výzkumu „Konopí je lék“, aby se samy přesvědčily, že konopí není marihuana a že konopí léčí, a to zcela bezpečně! Karolina Peake je vysokoškolsky vzdělaná právnička a Dagmar Navrátilová učitelka a pravděpodobně jsou obě matky, přesto takto jednaly.

K tomu dodejme stížnost na formulaci dotazu soudkyně pro OS Praha 1 Dany Šindelářové před proběhnutím hlavního líčení s jasným puncem presumpce viny, kdy soudkyně napsala soudnímu znalci, cituji: Sdělte, zda obviněný v době spáchání trestného činukvěten 2011 – trpěl duševní chorobou ….

K tomu dodejme, že v témže čase (začátek července 2011) tentýž soudní znalec vypracovával druhý posudek na Dušana Dvořáka pro soudkyni Ilonu Otrubovou z OS Prostějov. Šlo o jedno z dalších trestních řízení proti Dušanu Dvořákovi za podávání důkazů výzkumu „Konopí je lék“, který je údajně těžký zločin i přes jeho bezpečnost, prospěch pro občany a státní rozpočet a podpůrná svědectví lékařů a nejen úspěšně léčených onkologicky nemocných občanů přímo před danou prostějovskou soudkyní včetně podpůrného vyjádření rektora univerzity o zájmu univerzity participovat na výzkumu. Přestože dané konopí nebyla tzv. marihuana a ve výzkumu „Konopí je lék“ nebyly Dušanem Dvořákem ani jeho kolegy izolovány pryskyřice (hašiš) a vyráběn dronabinol (THC), daná soudkyně Dušana Dvořáka odsoudila, když pouze a jen tato tři relevantní porušení zákona vyjádřená v tzv. výrobě a distribuci drog ve vztahu ke konopí nebyla nikdy Dušanu Dvořákovi prokázána a ni být nemohla, protože tak Dušan Dvořák nečiní. Porušení zákona ze strany OS Prostějov ve výše uvedené kauze, zastavilo v těchto dnech šetřit Vrchní státní zastupitelství v Olomouci v rámci přezkumného řízení rovněž s ohledem na posudek soudního znalce, jak je uvedeno níže. 

Otázky soudkyně OS Prostějov Ilony Otrubové soudnímu znalci Jiřímu Bilíkovi byly korektní a v první otázce se soudkyně ptala na to, zda zdravotní stav obžalovaného Dušana Dvořáka dovoluje jeho účast na hlavním líčení.

Odpověď soudního znalce na danou otázku byla zahájena nejprve odkazem na chorobu Dušana Dvořáka a soudní znalec pokračoval: „Touto poruchou trpěl i době páchání trestné činnosti a trpí jí i nadále!“

Jako by snad toto byla otázka soudkyně a jako by snad byla ještě před hlavním líčením doložena trestná činnost Dušana Dvořáka! Toto výše uvedené sdělení o páchání údajné trestné činnosti Dušana Dvořáka soudní znalec v oboru medicíny napsal poté, co v červnu 2011 v dvouhodinovém rozhovoru s Dušanem Dvořákem pro vypracování znaleckého posudku jednoznačně přitakal nezbytnosti nezapírat světově ojedinělou tradici olomouckého výzkumu léčivých látek v konopí (Kabelík, Krejčí, Šantavý, Hanuš, Mačáková atd.) a rozuměl významu a důsledkům endogenního kanabinoidního systému savců a maximální bezpečnosti terapie a výzkumu „Konopí je lék“ včetně pravděpodobně prvního světového důkazu Dušana Dvořáka a lékařsky Iriny Hubernákové a Věry Krukové o absolutním vyléčení k amputaci určené (až 3 tisíce nemocných ročně!) tzv. diabetické nohy a počínající Parkinsonovy choroby. Soudnímu znalci byla velmi dobře známa odbornost a důkazy Dušana Dvořáka a vysvětlena právní argumentace a kriminální pozadí celé věci páchané s propagandou poplašných zpráv médií a bylo také soudnímu znalci známo, že Dušan Dvořák je prvním Evropanem, který danou věc o spáchaných zločinech proti lidskosti a porušení ústavy, zákonů a úmluv bude řešit u Evropského soudu pro lidská práva ve Štrasburku.

Dodejme, že pojmy jako rehabilitace jsou v posudku „znalce“ označeny jako by byl soudní znalec bachař resocializací a napsal v rozporu s důkazy, že „Tato porucha způsobila u obžalovaného ztrátu rozpoznávacích a ovládacích schopností. Psychopatologie je velmi dobře dokumentována z dokumentace od roku 2010 dosud, je však jisté, že byla přítomna již několik let dříve ….“

Dušan Dvořák OSZ Praha 1 dokládá v příloze kopii vyjádření psychiatry Dušana Dvořáka zcela popírající sdělení soudního znalce, které uvádí, že k ní Dušan Dvořák docházel na konzultace a jako vždy bez jakékoliv medikace jedovatými psychofarmaky až od druhé poloviny roku 2011 v souvislosti s celkovým vyčerpáním, únavou, nespavostí, vyhořelostí a bolestmi svalů a kloubů způsobenými jak enormním stresem a traumaty z uvedených zločinů proti lidskosti, tak  z důsledků 3 stupně diseminované formy boreliozy s jizvami v mozku až půl centimetru léčenou konvenční farmakoterapií od roku 2006 opakovaně včetně měsíční infuzní terapie v nemocnici a navíc s denní poštou s úředními obsílkami ve věci cca 15 soudů Dušana Dvořáka a členů jeho rodiny a řešení cca 30 správních a řady trestních řízení. Soudní znalec použil DG nemoci okopírovanou i jeho psychiatrou s DG z roku 2002 po 7 zjeveních Dušana Dvořáka neschopného tato zjevení integrovat a diagnostikované schizoafektivní poruchy manického typu podrobným psychologickým vyšetřením na pracovišti u kolegy Dušana Dvořáka, vedoucího Psychiatrické kliniky FN v Plzni, kam se Dušan Dvořák v roce 2002 rozhodl odjet nechat vyšetřit a uklidnit situaci v rodině i na pracovišti, které vedl. Soudnímu znalci z anamnézy a nejen z DG bylo patrno jednání člověka extrémně tvrdošíjného a odolného velké zátěže k prosazení a vyjevení pravdy svědomí i přes ohrožení vlastní svobody, zdraví a prosperity pro vlastní rodinu a blízké a roky zoufalého z neprávního, neodborného a lidsky i ekonomicky katastrofálního řešení „léčby“ tzv. „léky“ a biologickou materialistickou a konzumu hovící medicínou. Vztah těchto zjevení z roku 2002 a jednoho zjevení z roku 2008 k osobní i zdravotní situaci v roce 2011 konzultoval Dušan Dvořák se svou lékařkou a ta mu tuto DG z roku 2002 opětovně připsala namísto těžké posttraumatické stresové poruchy ovlivněné také vší výše uvedenou zátěží.

K tomu dodejme emailové sdělení soudního znalce Dušanovi Dvořákovi, ve kterém na velmi kritické sdělení Dušana Dvořáka po přečtení posudku 16. července 2011 reagoval soudní znalec sdělením, cituji:
„Pane magistře,
je mi líto, že závěry, na kterých jsme se domluvili, a já jsem vnímal, že s tím souhlasíte i ve shodě s dokumentací MUDr. Táborské, kterou jsem s Vaším svolením použil a tedy i citoval, nikoli zneužil, si vykládáte uvedeným způsobem. Vše, co jsem v tomto směru učinil, bylo směrováno k uklidnění celé situace, kterou jsem vnímal jako pro Vás velmi stressující, pro kterou byl podán i návrh na invalidní důchod.
Velmi mě mrzí, že tuto mou snahu vnímáte, jak uvádíte v mailu.
Jsem nyní v zahraničí, pokud budete mít zájem budu Vám k dispozici v srpnu. Rozhodně jsem Vás nechtěl oklamat ani poškodit.
V úctě k Vám
Jiří Bilík“

K doplnění rozhodně nežádané a rozhodně takto nedomluvené „pomoci“ od soudního znalce dodejme sdělení Dušana Dvořáka, na které reagoval:
„Dobrý den, pane primáři.
To napíšete do Prostějova (k soudu, pozn. DD) taky, že jsem nebyl schopen rozpoznat trestný čin?
Kdybych věděl, jak zneužijete moji dokumentaci u paní doktorky Táborské, nikdy bych žádné svolení nedal.
Pokud zákon přímo nevyžaduje citovat pasáže z lékařské zprávy, což si zjistím, a mne to poškodí, budu se na Vás hojit.
Tohle jsem napsal soudu.
Klamete tělem
DD

Komu: Vážená paní JUDr. Dana Šindelářová
Obvodní soud pro Prahu 1, Ovocný trh 14, 112 94, Praha 1
Sp.zn. 6 T 21/ 2012

Na vědomí:
-        AK Mgr. Dominika Kovaříková
-        Soudní znalec MUDr. Jiří Bílek

Věc: Podklady do spisu k hlavnímu líčení  ve věci 6 T 21/ 2012 dne 30.července 2012 v 11.30 hod.

Vážená paní soudkyně

Žádáte mne, abych se vyjádřil, zda se účastním hlavního líčení a dále uvádíte, zda budu žádat další důkazy a mám doložit, které důkazy mají být objasněny. Současně jste mi prostřednictvím advokátky zaslala posudek soudního znalce k mému zdravotnímu stavu.

Sděluji, že se hlavního líčení osobně účastním.
Sděluji, že od začátku policejního šetření přes odsouzení formou trestního příkazu opakovaně marně žádám, aby bylo provedena konfrontace s podavatelkami trestního podnětu, protože lhaly a podaly policii křivé svědectví. Pokud by bylo doloženo, jak dlouhodobě a marně se domáhám práva, aby poslanci zastavili zabíjení a mrzačení nevinných lidí a tyto dvě zločinecky jednající poslankyně jsme právně poučily a ony slíbily konat v řádu dnů a daly na to ruku a slib a pak nic neudělaly a ještě policii lhaly!

Další konkrétní a ověřitelné důkazy s referencemi, jak soudci a státní zástupci s policajty překrucují zákony v gumové paragrafy a lidé se nemohou bránit jako za bolševika http://konopijelek.blogspot.cz/2012/07/bastila.html,
Nežádal jsem nikdy poslankyně podporovat jejich právně, medicínsky a ekonomicky zkorumpovaný projekt „Marihuana do lékáren“, který zastaví výzkum a zcela znepřístupní léčbu nemocným, to není pravda a jsou na to svědci. Proč to nesvolíte? Zde důkazy o korupci „Marihuana do lékáren“ pro zdravotnický výbor parlamentu, které jsem zaslal v červnu http://konopijelek.blogspot.cz/2012/06/parlament-ceske-republiky-poslanecka.html a důkazy pro policii a státní zastupitelství rovněž zaslané v červnu 2012

Z mé strany šlo o nutnou obranu dle § 29 garantovanou článkem 23 druhého ústavního zákona! I nic nedělání a naprostá lhostejnost může být za určité situace útokem a nejen na mé zdraví a zdraví mé rodiny a členů výzkumu „Konopí je lék“ a tisíců dalších občanů, ale také na mé svědomí a víru v právní řád a demokracii. Ony způsobily smrt a zmrzačení lidí, omezily je na všech možných ústavně garantovaných právech včetně elementární důstojnosti, já osobně jsem z toho šílenství v invalidním důchodu. Ted si z nemocných chtějí dělat továrnu na prachy pro kamarády a nazývají konopí marihuanou. Léčba rakoviny vyjde až na milion, který člověk na to má! Standardně budou platit nemocní nejméně 3- 7 tisíc měsíčně, pokud to bude jako paliativní lék, když to pak ty farmamafie zpracují na minimálně účinné léčivo, platí nemocní desítky tisíc měsíčně, zde důkaz: (komentář DD: opomenutý a neuvedený odkaz na „konopný lék“ Sativex, jeho cenu, složení, dávkování, indikaci atd)

Tohle že jsem po těch dvou prolhaných zastupitelkách mafie žádal? To mají ve slibu?
V žádném případě nesouhlasím se zprávou soudního znalce a sděluji, že nehovoří pravdu, že jsem dal soudnímu znalci svolení, aby do posudku, který bude sloužit k přilepšení čtenářů Blesku na deseti stranách vypsal – často nepřesně až účelově nepřesně – velmi intimní věci z mé zdravotní dokumentace a informace o mé ženě, které jsou lékařským tajemstvím. Bavili jsme se jako kolegové a pan primář Bilík provedl prasárnu, která je opravdu na žalobu. Jak ty informace, které jsou dnes zdrojem častého obchodování, udržíte jako informace pouze a jen pro Vás, paní soudkyně? Nebo bylo cílem mne kompletně zkompromitovat jako nějakého blázna, protože dnešní materialistická medicína zapomněla, co je to spiritualita, mystika, zjevení a namísto přijetí hledá zapuzení a zašlapání, protože se to nehodí k hamburgerům a hotdogům?  Ne každý doktor musí být jen drogový dealer a když jsem si v roce 2002 po letité maniodepresivní houpačce v době, když jsem to zcela prázdný a plný nicoty nezvládal, poprvé vzal od kolegyně farmaceutické jedy, skončil jsem v blázinci. Říkají tomu psychiatrie, ale od 18. století se to moc nezměnilo. Stejné jako v Přeletu nad kukaččím hnízdem.  

 K megalomanii, schizofrenii, paranoie a snad trpím i bulimií a škrkavkami a nosím sovy do Athén: V roce 2008 – 2009 jsem získal 1 mezinárodní, 2 zahraniční a 1 českou vládní cenu, ale to je už jednou uvedeno i se jmény zavražděných nevinných lidí a těch, kdo je zabili http://konopijelek.blogspot.cz/2012/07/bastila.html

Copak pan Bilík někdy vybudoval nějaké inovativní zdravotnické zařízení nebo školu?  Víte o někom na celém světě, kdo se nebál zahájit takový výzkum (všude je zakázán) a postavil se té nejhorší mafií a pracoval s až 100 odrůdami konopí (přes dva tisíce, s mnohdy protichůdnými účinky),  zapojit desítky lékařů, vědce ze tří kontinentů, publikoval důkazy a kasuistiky a nevzdal se a stále přes tolik protivenství pokračuje, i když mu plivou do tváře nevzdělaní tupci, justiční mafie a poslanci chrání zločince a je to v rozporu se zákony, minimálně pak s ignorancí k § 31 (přípustné riziko), a to už vůbec nemluvím o zavíraní lidí do vězení dle nezákonného měření THC v konopí neveřejnou policejní metodikou v rozporu se zákony, což je na román.

Proč myslíte, že jsme největším producentem marihuany v Evropě, která ohrožuje mládež a nemocné i svou vysokou toxicitou? Zde máte jednoduché vysvětlení, pod svícnem je totiž největší tma a my jsme rájem korupce a 90 % veřejných peněz (na drogovou politiku)  jde na zajištění prohibice
Mohu sice v dané věci využít zákona o svobodném přístupu k informacím, ale prosím Vás o sdělení, jak mi zaručíte, že žádná část posudku z mé zdravotní dokumentace nebude součástí debat u soudu, částí rozsudku nebo snad součástí spisu, který je veřejně přístupný.
Děkuji.

V Olomouci 15. července 2012
S pozdravem

Dušan Dvořák, narozen 12.ledna 1962, Tylova 2, 779 00 Olomouc

V příloze posílám příspěvek Bastila vytištění s doložením jmen vrahů i několika zavražděných.

K výše uvedenému dodejme, že si prostějovští policisté jednoznačně v rozporu se zákonem jako např. policista s číslem průkazu 236001 dávají k dobru pasáže posudku soudního „znalce“ a 30.srpna 2012 při čtvrté domovní prohlídce a likvidaci farmy léčivého konopí manželů Dvořákových v Ospělově, tento policista 236001 mj. řekl, jak může takový schizofrenik léčit lidi, že posudek na Dušana Dvořáka četl, ale pak před dalšími svědky likvidujícími legální a nahlášené konopí přes roky marně žádanou spolupráci státních orgánů a policejní ochranu, toto „policejní studium“  posudku soudního znalce zapřel a řekl, že to přece bylo uvedeno v novinách, což v novinách nikdy uvedeno nebylo. Poprvé nám v roce 2009 kromě jiného chodil policista v botech po posteli, další rok nadávali manželce do feťáků, pak dceru přinutili dělat testy ze slin, letos toto ...

K tomu dodejme s odkazem na právně nadřazené evropské právo, že judikát evropského Soudního dvora z roku 2010 jasně rozhodl, že výzkum a léčba konopím je naopak úmluvami OSN a evropskými zákony podporována (C‑137/09 Josemans), což jsem vládě i soudu tvrdil od počátku! Soudní dvůr navíc letos v červenci zrušil monopol Evropské odrůdové banky ( C 59/11 - Association Kokopelli proti Graines Baumaux SAS). Zkrátka výzkum a terapie nejsou EU a OSN zakazovány, jak tvrdí v lživých poplašných zprávách vláda a poslanci roky a uvádí, že konopí je marihuana a pěstování léčivého konopí dané existujícím paragrafem 29 zákona o návykových látkách při hlášení až od 100m2/občana neplatí a neexistuje stejně jako získávání a zpracování naprosto legálního léčivého konopí dle existujícího paragrafu 5,ods. 5 (rovněž možné bez hlášení úřadům) k účelům vědeckovýzkumným (pokusnickým) a šíření další poplašné zprávy že je zakázán prodej dílčích produktů výzkumu, viz zákon. K tomu dodejme vědomě nezákonné měření THC v konopí policií neveřejnou policejní metodikou pro pašeráky drog od roku 2004 nikoliv evropskou zemědělskou normou navyšující v policejním měření obsah THC v policií obligatorně kompletně znehodnoceném konopí více než 100 násobně …….a především tolik zbytečného lidského utrpení a škod. Justice pak vydá gumový judikát Nejvyššího soudu z ledna 2008, který právně vágní formulací zcela osvobodil léčbu konopím a poskytování konopí k léčbě uvedl jako legální akt, aby v roce 2008 plně osvobozená Maria Brodská za výrobu konopné mastí doporučenou i lékaři byla opět v dalších letech trestně právně šetřena s likvidací mastí a konopí a v roce 2012 spáchala sebevraždu stejně jako lidé, které Dušan Dvořák znal nebo byli „administrativně-právně“ zabiti za podpory policie!

K tomu dodejme, že Dušan Dvořák není členem Open Royal Academy a nepodepsal Chartu 77 proto, aby dnes jako občan, vzdělaný člověk a rodič nečinně přihlížel, jak je korumpován právní řád, fackována věda a tisíciletá tradice a rozkrádán státní rozpočet partou cynických a prodejných zločinců v parlamentu za „právního krytí“ justice a exekutivy včetně policie, které, když zrovna neobchoduje s drogami, lež o pravdě „války proti drogám – války proti vlastním občanům“ dochází stále častěji a po zavedení projektu „Marihuana do lékáren“ to pochopí i ten nejhloupější z nejhloupějších! Jednoho dne se mávnutím kouzelného proutku Karoliny Peake a Dagmar Navrátilové etc. stanou odpovědní lidé označovaní do onoho dne za kriminálníky, feťáky a málem ne vrahy spořádaní spotřebitelé tří druhů do lékáren dovážené marihuany z Holandska, kterou Holanďané zcela oprávněně odmítají i z odborných důvodů nevhodné synergie kanabinoidů na řadu nemocí. Mávnutím proutku poslanců bude konopí v lékárnách s cenou až 300 Kč za gram jako od nejsprostšího dealera marihuany z černého trhu a cenou za gram extraktu separovaného kanabidiolu a dronabinolu v britském „léku“ Sativex za skoro 25 tisíc korun, což je měsíční dávka hrazená nevzdělaným, bojácným nebo líným konopí pěstovat lidem, v každém případě jen hodně bohatými lidmi s neuropatickými bolestmi nebo rakovinou atd. Že léčivé konopí užívají (nikoliv zneužívají!) zejména senioři na vesnicích a těžce nemocní lidé a žádají roky společně s odborníky realizovat výzkum synergií léčivých látek konopí na tu kterou nemoc, i když konopná léčiva nejdou patentovat, což je pro farmamafie pohroma byla Karolina Peake a Dagmar Navrátilová informovány a jsou o důsledcích takového zločineckého jednání doloženy i tři filmy, na kterých se Dušan Dvořák podílel, které můžeme OSZ Praha 1 poskytnout a odkázat na You Tube (Rok konopí, Konopné pašije a Konopí je lék – konopný klip manželů Dvořákových)

Dušan Dvořák  se nedá zastrašit vyhrožováním státního zastupitelství, že zveřejňováním důkazů o zločinech státem placených zaměstnanců jako je Karolina Peake a Dagmar Navrátilová, kteří pak státnímu zastupitelství do protokolu potvrdily, že neutrpěly žádnou škodu, ale Dušan Dvořák dokládá na důkazech desetitisíce zneuctěných občanů, sebe a vlastní rodiny a škody další včetně škod na státním rozpočtu jako by snad žil v protektorátu dealeru drog a farmamafie Böhmen und Mähren a je mu vyhrožováno, že kromě jiného dostane Dušan Dvořák za toto zveřejňování milionové pokuty, namísto od státního zastupitelství konané ochrany právního řádu země s exkluzivní vědeckou a bylinkářskou tradicí v léčbě konopím prospívajícího nejen občanům a České republice jako celku. Viz zveřejňování zločinů např. na některém z webů a blogů Open Royal Academy www.konopijelek.cz a http://www.konopijelek.blogspot.cz

K tomu na závěr stížnosti doplňme v příloze uvedené rozhodnutí Vrchního státního zastupitelství v Olomouci z 10. září 2012 po více než půl roce šetření zastavit bez vydání závěrečné zprávy přezkumného řízení s odůvodněním, že když (7. září 2012) podalo OSZ Prostějov na základě posudku uvedeného soudního znalce návrh na obnovu trestního řízení pro údajnou nepříčetnost Dušana Dvořáka v letech 2008- 2012, kdy nebyl údajně schopen racionálně poznat, že údajně páchá trestnou činnost a není tedy trestněprávně odpovědný, není přezkumného řízení VSZ v Olomouci potřeba a věc VSZ v Olomouci vrací ministerstvu spravedlnosti bez dalšího vyřízení, i kdy VSZ mělo (nebo právě proto?) důkazy o mnoha porušeních zákonů OS Prostějov a KS Brno vůči (nejen) Dušanu a Radomíře Dvořákovým doložených s veřejnou podporou odborníků, občanů a nevládních organizací (nejen) z České republiky, viz http://www.cannabis-research.blogspot.cz a http://podporujeme.blogspot.cz Je smutným zjištěním, že když je Vrchnímu státnímu zastupitelství v Olomouci známo, že (také) díky konopí Dušan Dvořák od roku 2004 nepotřeboval lékařskou péči na údajnou nemoc, kvůli které byl v roce 2003 na základě soudního příkazu násilím hospitalizován v PL a co mu a jeho rodině tato hospitalizace způsobila a že ji odsoudil ombudsman a od roku 2005 se i z podnětu Dušana Dvořáka nesmí takto zacházet s lidmi a musí být nejprve vyjádření dvou nestranných lékařů a je VSZ ze spisu známo vyjádření lékařů, že užívá konopí, a v závěrečné řeči manželky Dušana Dvořáka u OS Prostějov v roce 2010 jsou popsány tragické dopady této „lékařské“ péče na Dušana Dvořáka, že toto vše je zapřeno s odkazem na posudek člověka, který o dané věci ví – stejně jako podvodníci z projektu „Marihuana do lékáren“  - minimum a který zřejmě ve snaze Dušana Dvořáka před justiční mafií chránit napsal, co je výše a v posudku uvedeno a Dušanu Dvořákovi není dovoleno dovolat se spravedlivého soudního procesu a je s ním bud jednáno jako se zločincem, nebo nepříčetným šílencem.  

V Olomouci 14. září 2012                               Dušan Dvořák