Web cvokařů Týden pro duševní zdraví on-line

Dopis vedoucího Centra adiktologie Psychiatrické kliniky 1. LF UK v Praze ve věci zneužívání jména  
Zveřejnil: Ing. Mgr. Bc. Vendula Běláčková | Poslední úprava: 24.01.2011
 
Dne 6. a 9. ledna a opakovaně 13. ledna bylo zjištěno, že na níže uvedeném serveru byly zveřejněny nejméně dva volně dostupné texty, které poškozují jméno Centra adiktologie Psychiatrické kliniky 1. LF UK v Praze. Níže zveřejňujeme dopis vedoucího Centra adiktologie Psychiatrické kliniky 1. LF UK, Doc. PhDr. Michala Miovského, Ph.D, který žádá odstranění uvedených textů.

Vážený pane Dvořáku,
obracím se na Vás jménem Centra adiktologie PK 1. LF UK v Praze (dále jen Centrum adiktologie) s žádostí o okamžité ukončení zneužívání jména Centra adiktologie, k němuž dochází na serveru www.tdz-online.eu (IP adresa: 93.185.104.24), jehož jste provozovatelem Vy osobně a organizace Atelier ALF, o. s., v jejímž čele stojíte (viz Příloha 1).

Dne 6. a 9. ledna a opakovaně 13. ledna bylo zjištěno, že na Vašem serveru jsou zveřejněny nejméně dva volně dostupné texty, které poškozují jméno naší instituce. První z nich se snaží vyvolat dojem, že je přepisem údajného podání Policii ČR, učiněného podle informací obsažených v textu panem Davidem Šebkem, asistentem poslance PSP ČR MUDr. Borise Šťastného a že Centrum adiktologie toto podání nějak organizovalo (viz Příloha 2). Druhý pak sugeruje, že jsme pořadateli akce, jež je zřejmou mystifikací a naše instituce s ní nemá nic společného; zde je kromě jména  naší instituce zneužito též jméno našeho pracovníka MUDr. Tomáše Zábranského, Ph.D. (viz Příloha 3).

Zároveň bylo zjištěno, že podle Vašeho serveru oba texty zveřejnil autor se zkratkou „CA“, jímž má být podle informací na serveru obsažených Centrum adiktologie (viz Příloha 4). Žádný z výše uvedených článků na Vámi provozovaném serveru nicméně nebyl vytvořen nikým z pracovníků Centra adiktologie ani osobou či institucí, jež by mohly za Centrum adiktologie jednat. Stejně tak nikdo ze zaměstnanců ani vedoucích pracovníků Centra adiktologie neprovedl registraci organizace uvedenou v Příloze 4 (jež je, jak vyplývá z výše uvedeného, rovněž registrací autorů textů zveřejněných na Vašem serveru).

Časové a věcné inkonzistence na výše uvedených stránkách Vašeho serveru obsažené, navíc nasvědčují podezření, že i v případě stránky z přílohy 2 jde o podvrh, a tedy o útok na práva poslance PSP ČR Borise Šťastného a asistenta jeho kanceláře.

Není naším záměrem zkoumat, zda jste autorem výše specifikovaných textů Vy osobně, nebo zda ke zneužití jména Centra adiktologie došlo Vaší nedbalostí coby provozovatele daného serveru a dopustila se jej jiná osoba. Naším cílem je, abyste okamžitě ukončil činnost, která v návštěvnících uvedeného webu může vyvolat dojem, že výše popsané úkony byly provedeny zástupcem Centra adiktologie a jsou tedy oficiálními či neoficiálními kroky naší instituce či kohokoli z jejích pracovníků. 

Vzhledem k tomu, že jste provozovatelem serveru www.tdz-online.eu, Vás touto cestou žádáme o následující nápravu:
1) okamžité odstranění textů, uvedených v Přílohách 2, 3 a 4, z Vašeho serveru;
2) okamžitá opatření, jež zabrání dalšímu zneužívání jména Centra adiktologie na Vámi provozovaném serveru nebo serverech a vypracování písemné informace o těchto opatřeních, jež nám bude doručena doporučeným dopisem na adresu uvedenou v záhlaví, a to bezodkladně, nejpozději však do 23. ledna 2011. Pokud kterýkoliv z výše uvedených požadavků do daného termínu neuskutečníte, podnikneme všechny dostupné právní kroky k ochraně dobrého jména naší instituce, jež je shora uvedeným poškozováno.

S pozdravem
Doc. PhDr. Michal Miovský, Ph.D.
vedoucí Centra adiktologie
V Praze, 17. ledna 2011

Přílohy:
Příloha 1: Výpis o majiteli domény z registru eurid.eu
Příloha 2: kopie stránky http://www.tdz-online.eu/akce/bad-trip s údajným oznámením Policii ČR panem Davidem Šebkem, asistentem poslance PSP ČR MUDr. Borise Šťastného, již má podle informace v zápatí stránky zaštiťovat Centrum adiktologie Psychiatrické kliniky 1. LF UK a VFN
Příloha 3: kopie stránky http://www.tdz-online.eu/akce/nadace-nebezpecna-olomouc-patra-radi-informuje, podvrženě „podepsané“ naším pracovníkem a sugerující, že autorem podvrhuje Centrum adiktologie
Příloha 4: kopie stránky http://www.tdz-online.eu/akce/bad-trip s falešnou „autorskou“ registrací Centra adiktologie

Na vědomí:
Prof. MUDr. Tomáš Zima, DrSc., MBA, děkan 1. LF UK v Praze
Prof. MUDr. Jiří Raboch, DrSc., přednosta Psychiatrické kliniky 1. LF a VFN UK v Praze
Poslanecká kancelář MUDr. Borise Šťastného, PSP ČR, Sněmovní 4, 110 00 Praha 1;

doporučeně
Ladislav Kosina, O. Číly 1547, 509 01, Nová Paka; doporučeně

Zdroj: 1. LF UK CA - zde 

Odpověď Dušana Dvořáka Michalu Miovskému zde
 

As. tlach.L.K a Centrum adiktologie LF UK
Doc. PhDr. Michal Miovský, PhD., Vedoucí Centra adiktologie LF UK, Ke Karlovu 11, 120 00 Praha 2

Na vědomí: Ministr vnitra Radek John, Útvar pro odhalování organizovaného zločinu Policie ČR, MUDr. Tomáš Zima, MUDr. Jiří Raboch, MUDr. Boris Šťastný

Milý Michale,

dostal jsem dnes 18.ledna 2011 Tvůj dopis zaslaný i výše uvedeným kromě ministra vnitra a policistů z UOOOZ a potvrzuji, že web cvokařů Týden pro duševní zdraví online (http://www.tdz-online.eu) je majetkem naší neziskové organizace, první české bezbariérové školy pro dospělé Ateliér ALF, příkladu dobré praxe EU, kterou zkorumpovaná soldateska MPSV vytunelovala, protože na ně posílám policii, organizuji celorepublikové protestní hapennigy, nedávám úplatky, necvičím rektoskopii a jaksi se mi ekluje, že kradení a tunely jsou novodobým českým národním sportem.
Pochopitelně mne také chtěli uplácet, ale to raději prachy od Pitra nebo od Krejčíře, než od úředníků MPSV, abych mlčel, jak se tam krade ve velkém.

Tunely na EU fondy na MPSV kryje premiér Nečas, exministr Šimerka i dnešní ministr Drábek a mají k tomu celkem dobře propracovaný systém, který se hodí každé partaji, která je zrovna u moci a úřednickým šíbrům to jenom prospívá – viz bod 2 na http://www.tdz-online.eu/akce/kradeni-skodi-zdravi-i-penezence

V těch tunelech jde o systémové kradení a kdyby se to jen na MPSV řádně šetřilo, šli by v normální zemi do tepláků nejen exministryně Kopicová nebo poslanec pražský exradní Janeček. Když se z ESF a magistrátu kradou i prachy na chudý lidi, je to k zblití.

Kdyby o tom chtěl některý z adresátů dopisu vědět více, zvu Vás na ředitelský konopný čaj do Edukativní konopné kliniky na Žižkově, Ateliér ALF, Bořivojova 90, 130 00 Praha – Žižkov. Ale je to nuda a navíc furt to samý lejno, lepší si u nás při čaji popovídat o umění nebo léčbě závislostí nebo rakoviny léčivým konopím. Už u nás byl jednou osobně jeden polda z protikorupčního (pplk. Lehký, tel. 974 863 688, mob. 603 190 551, PČR Útvar odhalování korupce a finanční kriminality SKPV, uokfkokeu1@mvcr.cz), ale prý proč se pod ty ke stíhání připravené a dobře zdokumentované podněty na papaláše podepisuji. Divil se, že nejsem ovčan, ale občan. Ty největší špíny papalášských neziskovek jsme dali do sekce Korupce na web Kreativitou proti teroru http://www.generalni-stavka.info

Milý Michale,
jsem moc rád, že Tvoje odborná práce a zejména monografie Konopí a konopné drogy je ušetřena lživých populistických žvástů a že máme štěstí, že v Centru adiktologie LF UK (CA) pracují i vzdělaní lidé. Monografie Konopí a konopné drogy i jako „pouhé“ adiktologické kompendium velmi důstojné navazuje na Kabelíkovu monografii Konopí jako lék, která světovou vědu o bádání léčivých účinků konopí před 60 lety na Univerzitě Palackého zahájila a věřím, že za dopady objevů o významu endokanabinoidního systému na lidské zdraví brzy dostanou vědci Nobelovu cenu.

Škoda, že je u nás šířena státní mafií a bohužel i CA poplašná zpráva, že je v rozporu s Ústavou zakázáno bádat a Tvoje práce neobsahuje v kapitole 8 nové české studie o léčivých účincích konopí, ale za to Ty nemůžeš, nejsi parlamentní mafián, ale mafiánským státem placený akademik, který musí mlčet, že k bádání je potřeba nejprve léčivé konopí vypěstovat a v souladu se státně mafiánskou propagandou se musí říkat, že se to prý v ČR nesmí. Už Vám do CA náš člen odborné společnosti Konopí je lék,o.s. poslal jednu klíčovou kasuistiku sebeléčby RS léčivým konopím pod dlouhodobou supervizí lékařů a do konce roku 2011 jistě budeme publikovat i řady dalších. Spolupracuje s námi několik desítek lékařů. Bez lékařského doporučení nikoho do výzkumu nezařádíme, ale říkat tomu výzkum je mírně řečeno nadnesené, protože na nás státní mafie činí pravidelné ataky a člověk si ani prdel nestačí vytřít a už je tu další dopis s modrým pruhem a ty stovky ztracených hodin hnedtak nenajdeš.

Milý Michale,
ihned po obdržení Tvého dopisu s přáním o stažení dvou příspěvků o parlamentních mafiánech z webu cvokařů Týden pro duševní zdraví online (http://www.tdz-online.eu) pod hlavičkou CA jsem chtěl nechat CA z webu vymazat, protože Ti důvěřuji, že jsi to na web nedal.

Nicméně už se to nějakému hackerovi podařilo smazat dříve, takže CA na webu vůbec uvedeno nebylo. Kontroloval jsem to někdy po poledni. Jak to ten hacker dokázal, nevím, jsem v tomto IT negramota, zeptám se tvůrce webu a podám zprávu, jestli chceš.

Tebou uvedený příspěvek o nezměrné lásce MUDr. Borise Šťastného a MUDr. Ivana Langera k tvorbě zákonů pomáhajících nemocným získat neúčinné a předražené farmaceutické fety a dát regionálním kmotrům z odésesky vydělat na prodeji marihuany http://www.tdz-online.eu/akce/nadace-nebezpecna-olomouc-patra-radi-infor... je veden pod edicí hanáckého kulturního bombardingu Kyselé zelí, což hanáckým bombarďákům nevadí, ptal jsem se. Jako editor Kyselého zelí souhlasím také. Pokud jde o Tvou žádost o prevenci zneužívání jména CA na webu cvokařů, to Ti bohužel zajistit nemohu. Web je tvořen jako otevřený systém, kam může kdokoliv cokoliv vložit.

Milý Michale,
jak jsem Ti psal na jaře 2008 v souvislostí s dekriminalizační peticí Konopí je lék (www.konopijelek.cz), že připravovaný nový Trestní zákoník v paragrafech o drogách platný od ledna 2010 píší přímo drogové a farmaceutické mafie a nevzdělaná svoloč v parlamentu to jen odfajfkuje, tak je to ještě horší, než jsem psal.

Papaláši z parlamentu nám pochopitelně ani neodepsali, i když jsme k tomu dali rozklad porušení Ústavy, napsali, že takovou sviňárnu poškozující nemocné jsme tu od roku 1989 neměli a podepsali to adiktologové, vědci, lékaři, nemocní, terapeuté a známí umělci jako Marta Kubišová, David Koller, Olga Sommerová a dnes už více něž pět tisíc lidí navrch. Vůbec jsem netušil, že je ten nový Trestní zákoník v paragrafech o drogách jen připravený tunel na státní kasu a veřejné zdravotní pojištění.
Já blb si dřív myslel, že MUDr. Ivanu Langerovi a MUDr. Tomáši Zábranskému jde o nemocné. Celá ta jejich tzv. Racionální drogová politika, to je jen podvod na podvod, jak líbivými kecy chránit drogové a farmaceutické mafie.

Ale mám nejen pro Tebe dobrou zprávu: Dokázali jsme a soud to brzy potvrdí, že bádat není zakázáno a nemocní lidé léčící se léčivým konopím nejsou kriminálníci a že k výzkumu i léčbě je potřeba léčivé konopí nejprve vypěstovat, což napadne i malé dítě.

Právně jsme shodili Trestní zákoník v paragrafech o drogách z českého i evropského práva a MZ ČR písemně potvrdilo, že není oprávněnou osobou k vydávání oprávnění k pěstování léčivého konopí, takže žádný polda dnes nesmí nikomu říkat, že někdo pěstuje a má u sebe léčivé konopí neoprávněně, i kdyby by si lidé konopí pěstovali jako regionální kmotři z odésky na kšeft jako marihuanu za 250 Kč/gram anebo blamáž ČEZu maskovali zubožení Vietnamci.

Když člověk domyslí, že státní kasu tenhle zpackaný záměr parlamentních mafiánů přijde jen na úhradách škod neoprávněně odsouzených na obrovské veřejné výdaje, nechal bych to uhradit ODS, která má v tomhle byznysu nejvíc másla na hlavě. Navíc pokud MZ ČR nedostane rychle rozum, začneme stát žalovat za škody na nemocných, což jsme zatím nezačali a chceme se dohodnout.

Noc se přehoupla na 19.ledna a to je výročí úmrtí Jana Palacha. V Edukativní konopné klinice je galerie obrazů lékařky, umělkyně a největší české političky a naší přítelkyně Jaroslavy Moserové, která byla u Jana Palacha jako excelentní lékařka popálenin jako poslední člověk.

Proto mi dovol - a nejen s ohledem na fakt, že léčivé konopí stejně jako rakovinu úžasně léčí popáleniny -, aby tento dopis pod názvem pohanského i křesťanského masopustního období visel až do 25.února na webu cvokařů na http://www.tdz-online.eu/akce/masopust-pro-parlamentni-mafii Finální datum 25. února není k oslavě Velkého února dementů a vrahů, ale k pietě pro Jana Zajíce.

Přeji vše dobré, pevné zdraví a stálou pohodu
Mgr. Dušan Dvořák, ředitel Edukativní konopné kliniky
www.konopijelek.eu

Lektoři: 
http://dusandvorak.cz/reference-duvera.php
Monika Načeva a Justin Lavash v benefičním koncertu pro Ateliér ALF Evropa bez bariér je tady na Žižkově (13 min) http://n-joy.cz/video/atelier-alf/t1rryouxrol8kkm5
Květa Fialová a Bob Hochman v befičním workshopu pro Ateliér ALF Žena duše vesmíru (4 min): http://www.youtube.com/watch?v=YyYm7wdWuoM
Rick Simpson, Michal Ambrož, David Koller, Petr Váša, Vlasta Třešňák, Dan Bárta, Švihadlo, Visací zámek, Hudba Praha, Slum etc. v benefičním koncertu Fénixovy slzy pro Ateliér ALF (10 min): http://www.youtube.com/watch?v=0prS9KdQSFU&feature=related

 

Pořádá

Praha - Žižkov
Bořivojova 90
222 212 835
http://www.atelieralf.eu/




POL I CI E ČE S K É RE PUB L I K Y

Obvodní ředitelství policie Praha I
místní oddělení Malá Strana
Vlašská 3, 118 00 Praha 1

Č. j. ORI-580-8/ČJ-2011-001112
nprap. Petr Bílek
vrchní inspektor
tel. 974 851 681
e-mail: p1mopmal@mvcr.cz


Věc: Odpověď na žádost policie o poskytnutí informací k věci, zasláno elektronickou poštou dne 17. února 2011

Vážený pane inspektore
Na  otázky, které mi kladete ohledně příspěvku na webu cvokařů „Týden pro duševní zdraví online“ jsem již odpovídal kolegovi Michalu Miovskému z Centra adiktologie LF UP, a to ihned po obdržení jeho dopisu ohledně příspěvku, který na web „Týden pro duševní zdraví online“, dle tvrzení kolegy Miovského, nedali pracovníci Centra adiktologie.

V souladu s poučením odpovídám na Vaše otázky:
1) Kdo provedl registraci uživatele CA na stránkách www.tdz-online.eu?
Nevím.
2) Kdo vložil článek uvedený na výše vypsané internetové adrese s podpisem Davida Šebka?
Nevím.
3) Vložil jste uvedený text na stránky www.tdz-online.eu vy?
Ne.  
4) Pokud ano, tak proč je text podepsán jménem pana Šebka?
Nevím.
5) Jaký je zdroj textu, kdo Vám jej případně předal, nebo jste jeho autorem vy?
Nevím/Nikdo/Ne.

Děkuji za Vaši spolupráci při vyšetřování zločinců páchajících zločiny proti lidskosti na konkrétních občanech v rámci zločinného spolčení při zneužití pravomoci úřední osoby nebo slibu poslance: http://www.tdz-online.eu/akce/cisar-je-nahy  


Mgr. Dušan Dvořák, ředitel
Edukativní konopná klinika
Ateliér ALF, Bořivojova 90, 130 00 Praha - Žižkov